csütörtök, június 04, 2020

KEDVES TANULÓK!

A tapasztalataink szerint nem veszi mindenki kellően komolyan a digitális oktatást. Vannak, akik úgy érzik vakáció van.

Ezért részletesen tájékoztatlak benneteket. A kollégákkal egyeztetve a következő módon osztályozunk benneteket gyakorlatból az évvégén:

A végzősök évvégi jegyét a: félévi jegy + projekt feladat + műveleti sorrend érdemjegyének átlaga adja. A projekt feladat és az egyes tételek műveleti sorrendjének elkészítése bizonyítja, hogy foglalkozol a tételekkel, megtanultad azokat. A projekt feladatokba leírhatod saját tapasztalataid is.

Bármelyik hiányzik az érdemjegy ELÉGTELEN.

Aki még nem vizsgázik gyakorlatból:

a félévi jegy + új tananyag feldolgozásának érdemjegyegye adja az évvégi jegyét. A tananyaghoz kapcsolódóan ti is megoszthatjátok velünk gyakorlati tapasztalataitokat. Ezért kérjük, hogy fotózzátok a tevékenységetek.

Erre is lehet elégtelent kapni, ha nem készítitek el a feladatokat. Mint tudjuk az átlageredmények befolyásolják az ösztöndíj mértékét.

Kérlek benneteket, vegyétek komolyan feladataitokat, segítsük egymás munkáját!

Sikeres tanulást és felkészülést kívánunk!

SZAKOKTATÓK

 

2020.03.18.

Kedves Tanulóink!

 

Tájékoztatásul az alábbi friss információkat közöljük:

A mai nappal (2020.03.18.)élesben is elindult az online oktatás

Kérjük, hogy amennyiben valaki még nem nézte volna  az e-kréta felületét, tegye meg. Minden szaktanár a saját tantárgyára vonatkozóan tájékoztatást ad a továbbiakról, a továbbhaladás feltételeiről és a követelményekről, illetve  a kapcsolattartás formáiról. Ezeket vegyétek nagyon KOMOLYAN!

A hétfői és a keddi napokra az iskola tanítás nélküli munkanapokat csoportosított át, így ezekre a napokra nem történt tananyagfeltöltés, mert szükséges volt az átállási idő biztosítása..

Minden tanuló figyelmét újfent felhívjuk arra, hogy az oktatás online formában FOLYTATÓDIK, senki ne szünetnek fogja fel a helyzetet, MARADJON OTTHON, próbálja a lehetőségekhez képest a legtöbb tudást elsajátítani.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!!!

 

 

2020.03.17.

Kedves Tanulóink!

A vezetési gyakorlatokról  Szakál tanár úr tud tájékoztatást adni a 06703872336 telefonszámon.

Baja az összes vizsgát lemondta, így vezetési gyakorlat sem lesz.

 

 

2020.03.16.

Tisztelt Tanulóink!

 

A koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán az alábbi tájékoztatást tesszük közzé:

1. Minden friss információ az iskola honlapján lesz elérhető

2. A digitális oktatás az e-kréta rendszeren keresztül fog működni. Ehhez mindenki (aki eddig nem tette volna) lépjen be az e-kréta rendszerbe. Tanulók belépése: oktatási azonosító születési év-hónap-nap (kötőjel is kell)

Amennyiben nem tudna valaki belépni, e-mail-ben kérhet segítséget a rendszergazdától a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

3. Kérdéseket nekem lehet feltenni, vagy erre a címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy pedig a facebookon üzenetként (jelöljetek be ismerősnek)

4. A gyakran felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a honlapon lesz egy GYIK fül, amin összegyűjtve válaszolunk a kérdésekre

5. Szerdától fog működni az új oktatási rendszer, addig kidolgozzuk a részleteket

Gyakorlat az iskolában egyelőre semmilyen formában sem lesz, a vezetés és a vezetési vizsgák egyeztetése jelenleg folyik, amint lesz információnk, kitesszük a honlapra. A külsős gyakorlatok egyeztetése is folyamatban, várjuk a főosztály állásfoglalását.

6. Az iskola titkársága szerdánként 8-12 óráig tart ügyeletet, egyesével, a szükséges higiéniai előírások betartásával lehet belépni az épületbe.

7. Akinek tankönyvekre van szüksége, az iskola könyvtára ezen a héten csütörtökön 10-12 óráig, jövő héten kedden és csütörtökön 10-12 óráig tart ügyeletet. Utána erre már nem lesz lehetőség!

8.Étkezés csak elvitelre lesz, osztályfőnökön keresztül lehet jelezni az igényeket

9. A LEGFONTOSABB: NEM SZÜNET van, hanem a helyzet komolyságára való tekintettel online oktatás. VEGYÉTEK EZT NAGYON KOMOLYAN, NE BULINAK FOGJÁTOK FEL.TARTSÁTOK BE AZ ELŐÍRÁSOKAT,VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!!!

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest fel tudjunk mindenkit készíteni a vizsgákra, reméljük, Ti is ugyanezt szeretnétek.

Molnár Gáborné főigh.

Pályázat - logók

 

AM Kelet-magyarországi Agrárszakképző Központ, Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

OM: 027986

6440 Jánoshalma, Béke tér 13.
Tel.: 77/401-028,

email: suli@vmaszk.hu

 

 Amennyiben támogatni szeretné a Georgica alapítvány célkitűzéseinek megvalósítását,kérjük ajánlja fel adója 1%-át:

Számlaszám: 10402348-50526681-76801009

Adószám: 18269143103