MEGFOSZ Akadémia a SZAKIBAN

A mai napon iskolánkban fogadtuk a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége küldöttségét Dr. Medina Viktor igazgató vezetésével. Az egyeztetés során a MEGFOSZ által indítandó tehetséggondozó program részleteit egyeztettük. A tervek szerint 2024. év őszén indul az emelt szintű képzés a 11. évfolyamon tanuló mezőgazdasági gépésztechnikusaink számára. A szakmai program kidolgozását – az iskola által a jelenleg oktatott tananyag átdolgozásával, annak a legmodernebb gépekben alkalmazott ismeretekkel történő kiegészítésével – a vállalkozások képviselőből kialakított munkacsoport végzi el. A kiválasztott tanulók oktatásába bekapcsolódnak majd a cégek szakemberei is.

Az iskola jelenlegi oktatási feltételeivel a mai napon ismerkedtek meg a munkacsoport tagjai.

Reményeink szerint az új képzés bevezetése lehetőséget biztosít számunkra, hogy a tanulóink ne csak az országos versenyeken szerepeljenek jól, de meg tudják mérettetni magukat a szakma nemzetközi versenyein is.

Hálásak vagyunk kollégáinknak, diákjainknak, hogy eredményeik alapján lehetőséget lát bennünk ez a szakmai szövetség és köszönjük a Déli Agrárszakképzési Centrumnak, hogy a céljaink elérését a képzési feltételeink folyamatos fejlesztésével támogatja!

SZAKISNAK lenni egyre jobb!